Parler Mark
Close Side Navigation
Parler Logo
Profile Cover Photo
MARKᴇᴛPEDIA.ʀᴏ marketpediaro ADEVĂRUL ADEVĂRAT, NU MANIPULAT https://marketpedia.ro

IPS Teodosie către premierul Orban, într-o scrisoare deschisă: “De această dată, însă, trebuie să denunțăm public abuzurile pe care le orchestrați”

#romania

Article Image

Voluntar în studiul clinic al vaccinului Pfizer BioNTech dezvoltă efecte adverse serioase. Acum caută finanțare pentru acoperirea cheltuielilor medicale
#vaccines #romania a

Article Image

Primarul Emil Boc este de părere că  inteligenţa artificială nu va putea fi eliminată din viaţa noastră și a promis că din primăvara anului viitor pe străzile Clujului vom putea vedea primul autobuz fără șofer.
#romania

Article Image

Ciudat este că ceea ce zice, corespunde deja cu o parte din ceea ce vedem, cu ochii noștri, că se întâmplă în lume și în #romania

Article Image

Dr. Andreas Noack, a fost arestat în casa lui, chiar în timpul unei transmisii LIVE.

Doctorul Andreas Noack este cunoscut și pentru faptul că a oferit asistență medicală protestatarilor în timpul protestelor anti-lockdown, care au avut loc în #germania

Article Image

Dr. Dorin Sarafoleanu: „Suntem aici pentru că de 30 de ani au fost puși directori de spitale politruci, care au interese de grup”

#romania

Article Image

Directorul democrat al strategiei politice de stat din Texas pentru campania prezidențială Joe Biden a fost arestat pentru fraudă electorală.
#alegerisua

Article Image

Americanii mărșăluiesc în Washington, pentru Trump. „Cât voi fi eu președinte țara asta nu va mai intra niciodată în carantină”.
#romania
Bandele ANTIFA au trecut la VIOLENȚE EXTREME...

Article Image
Show Comments
Hide Comments

mai taceti ma dq

"Nu este o bucurie faptul că în luna Iunie 2020, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a confirmat, printr-un comunicat, afirmațiile mele, atrăgând atenția asupra riscului crescut de apariție a unei crize alimentare mondiale, ce ar putea afecta sute de milioane de copii și adulți, care se vor confrunta cu sărăcia extremă din cauza crizei provocate de pandemie!

Nu este greu de observat că unul dintre slujitorii GMU (doar nu credeați că este în slujba noastră) ne anunță nonșalant cum vor proceda pentru reducerea drastică, violentă a populației Terrei.

Mai mult, ne precizează și mijloacele prin care vor declanșa criza", Dumitru Iliescu, fost șef SPP.

#romania

Article Image

Și tatăl lui Will Smith a votat aici, de 2 ori de când a murit”.

Trump anunță demascarea fraudei privind votul prin corespondență. Deja au fost scanate 14 milioane de buletine de vot și 78% sunt false.

Article Image

Armata britanică începe să-i testeze și să-i eticheteze cu coduri de bare pe copii, fără acordul părinților, într-o școală din #Liverpool #uk

Article Image

Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu afirmă că denunţarea psihozei coronavirus de către profesorul doctor Vasile Astărăstoae este devastatoare.

#romania

Article Image

"Nu trebuie să permiteți să vi se închidă hala pentru că românul e prea obedient. E dreptul vostru să munciți, în condițiile în care hypermarketurile nu se închid, sunteți tot magazine și voi.", a argumentat cu logică și dreptate, Diana Şoşoacă.

"Nu aveți nicio bază legală pentru nimic. Nu există nicio cercetare științifică care să vă ateste că masca aia vă protejează.

Am 22 de cercetări științifice de la Oxford și Harvard care spun că nu folosește la nimic masca”...

Article Image

I just joined Parler! Looking forward to meeting everyone here.

Show Comments
Hide Comments

I've spent my adult life fighting for Liberty, and I am excited about this new space where I can openly share my work with special people like you.

Parler accepts your right to express your thoughts, opinions and ideals online. No “throttling.” No shadow banning. Just Free Speech—our God-given, Constitutional Right.

Welcome to Parler! Hello, welcome to Parler from @CamilleWead Share with your friends and welcome to the conversation! www.Parler.com https://youtu.be/TAFkineAZTs

Welcome to Parler! Help us MAKE AMERICA GREAT AGAIN by clicking the link below. Be sure to text TRUMP to 88022!

Website Image
STAND WITH PRESIDENT TRUMP! STAND WITH PRESIDENT TRUMP! https://bit.ly/2YH3R9H