Parler Mark
Close Side Navigation
Parler Logo
Profile Cover Photo
CommonSenseTV CommonSenseTV Gezond verstand. Rationeel. Realistisch. Vreedzaam. Écht nieuws. Oprecht nieuws. CSTV. Waarheidsvinding.

Tucker: Elites are using identity politics to preserve class system

Tucker: Elites are using identity politics to preserve class system Tucker Carlson accuses liberals of pushing Biden to use identity politics to pick his Cabinet. #FoxNews #TuckerSubscribe to Fox News! https://bit.ly/2vBUvASW... https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eWJF9cBxDaw

Column Marcel van Tol: Hoe wordt je complotdenker?

In het begin van #corona hoax was mijn vrouw,en velen met haar, erg bang. Ik zei steeds tegen haar dat ik niet bang ben voor een #virus, maar dat ik wel bang ben voor overheden en hun maatregelen. "
LEES:

Article Image

Terwijl we IN ONS EIGEN HUIS maar rond de kerstboom mogen plaatsnemen met zes man en bij gratie God’s een snelle wip kunnen maken met één uitverkorene persoon, heeft de Brusselse politie vrijdagavond een ‘seksfeest’ stilgelegd.

Belgen moeten leven met een mondkapje, avondklok en alcoholklok, maar in de kelder van een homobar werden 25 coked-up personen betrapt terwijl ze een ‘gangbang’ hielden.

LEES VERDER:

Article Image
Show Comments
Hide Comments
Comment Author Profile Pic
Name Hidden · @Private User

Geen verrassing.

Niemand gaat dood aan corona

De CDC (Centers for Disease Control and Prevention) meldt nogmaals dat vele overleden mensen ONTERECHT zijn geregistreerd als coronadoden.

Het CDC laat zien dat het zeer zeldzaam is dat mensen overlijden aan het coronavirus zelf. Maar dan ook HEEL zeldzaam.

Article Image

CNN SUCKS!

De mainstream media in de Verenigde Staten, maar ook in andere landen (waaronder in Nederland), bestaan allang niet meer uit journalisten maar uit politieke activisten.

Ook de Nederlandse media gaat niets te ver en wanneer we eenmaal de climax naderen wanneer het collectieve bewustzijn groeit dan zullen de media in Nederland zich net zo gedragen als CNN, ABC, MSNBC en alle andere fakemedia.

Dat doen ze al maar het kan nóg erger en het gaat ook erger worden.

De activisten van de mainstream media zijn volledig van God los. We moeten ons verlossen van deze media-maffia. Ze zijn levensgevaarlijk en hebben ons in de situatie gebracht waarin we ons nu bevinden.

Een mooi voorbeeld over hoe de media te werk gaan...

"CNN sucks! Get real!" Nederlands ondertiteld:

Article Image

Begrijpt iedereen wel dat Donald Trump ook voor onze vrijheid strijdt?

En hebben zoveel mensen dan echt niet door wat het spel van de Democraten is en wat het inhoudt wanneer Biden in het Witte Huis komt te zitten?

Generaal Flynn: “Er is nog steeds een putsch tegen de president aan de gang”
Flynn ziet licht aan het einde van de tunnel: “Er is al een nauwelijks merkbare verandering van de dynamiek voor de president”… Trump zou in januari volgend jaar ingewijd worden. “Als we dat niet voor elkaar krijgen, dan is het gedaan met dit land”, aldus Flynn.

LEES VERDER:

Article Image

“Prof. Dr.” Christian Drosten mag samen met OMT-crack Marion Koopmans hun flut-papertje verdedigen tegen de genadeloze aanvallen van Peter Burger c.s., die van het frauduleuze ontwerp van de wereldwijd toegepaste PCR test niets overlaten. Prutswerk.

Article Image

In deze podcast praat Niels met onafhankelijk journalist Dwight Samson.

Dwight is in 2014 begonnen met RT Dutch(Relevant Today). Een onafhankelijk kanaal dat programma’s maakt voor tv, en live via Facebook overal in het land de actualiteit volgt. Inmiddels zijn er veel mensen betrokken bij RT Dutch en krijgen ze steeds meer bekendheid in Nederland.

Dwight vertelt een indrukwekkend persoonlijk verhaal over datgene wat hem drijft om onafhankelijk te opereren als journalist in Nederland. Wat betekent het eigenlijk om onafhankelijk journalist te zijn in Nederland? En welke heftige keuzes maakte hij om te worden wie hij nu is?

Kijk hierrr...

Article Image

In de nasleep van de partij crisis binnen Forum voor Democratie blijft de échte conservatief verslagen achter, nadat Thierry Baudet aftrad, aantrad, afgezet was, coup gepleegd had, counter-coup kreeg, was uitgeschreven, was ingeschreven, lijsttrekkersverkiezing was georganiseerd, toen toch weer niet, en het bestuur nu heeft besloten het TOCH aan de leden voor te leggen, lijkt de schade niet meer te repareren.

De JENS-Cast Episode 10

Article Image

DE POLITIESTAAT – DDR NEDERLAND
Laatst las ik een boek waarin dataverzameling een grote rol speelde.

Gegevens die ergens zijn opgeslagen over alles wat je maar kunt bedenken. Die gegevens worden verzameld door zogenaamde dataminers, gegevensverzamelaars. In eerste instantie denken de meeste mensen dan aan commerciële verzamelaars zoals Google, FB, YouTube en meer van soortgelijke boven de wet opererende bedrijven. Zij verzamelen gegevens voor financieel gewin door ze door te verkopen. Een bekende vorm is de advertenties die u op een website ziet verschijnen. U heeft gekeken naar een nieuwe auto van merk X en plots verschijnen er advertenties van merk X op andere sites die u bezoekt.

Gegevensverzameling door de staat

Rudy Guiliani: Een historisch betoog

Iedere Nederlander, en iedereen elders in de wereld die de vrijheid omarmen.

Dit kent geen kleur. Geen links of rechts. Geen wappies of wokes. Geen racisme.

Dit gaat ook niet over Donald Trump. Hij is de persoon die in de weg staat.

Dit gaat over ons allemaal. 

Het is ook waarom we in deze bizarre situatie zitten. Het raakt ons allemaal.

Luister oprecht en wees eerlijk tegen uzelf. Hier gaat alles over. Dit behoeft geen uitleg wanneer u het een kans geeft. Probeer vooral te concentreren op wat er gezegd wordt. Hier spreekt iemand tegen u.

Wij gaan dit ondertitelen en we zullen ook andere momenten ondertitelen en posten.

Rudy Guiliani: Een historisch betoog

Giuliani presents evidence at election hearing in Arizona Trump legal team member Rudy Giuliani speaks and presents the team's arguments at an election hearing in Phoenix, Arizona. - via Newsmax TV's live coverage Watch Newsmax TV on Directv 349, Xfinity... https://www.youtube.com/watch?v=ktOCtM-g0fA

KRAKEN:
US Special Operations Forces nemen met succes Dominion Voting System-servers in beslag
In een baanbrekend interview met WVW-TV beschreef de gepensioneerde 3 sterren luitenant-generaal Thomas McInerney de inval waarbij de Amerikaanse Special Operations Forces met succes Dominion Voting System-servers in beslag namen in een CIA “server farm” in Frankfurt, Duitsland. Ook Michael Flynn gaf zijn eerste interview in diezelfde uitzending. (Volledige interview WVW Broadcast Network)

Article Image

Een man uit India die vrijwillig een corona vaccinatie in zijn arm liet jassen tijdens zijn deelname aan de derde testfase van de AstraZenena-remedie, spant nu een rechtszaak aan.

De 40-jarige man uit Chennai eist een schadevergoeding van Rs 5 crore ($676.000 USD) van het Serum Instituut van India (SII), omdat hij een neurologische afwijking heeft opgelopen.

Lees verder:

Article Image

TRUMP GAAT PENNSYLVANIA PAKKEN

Rechter Pennsylvania oordeelt: Verkiezingen onconstitutioneel
Waarschijnlijk zit Pennsylvania in de zak van Donald Trump want de Democraten hebben de wetten aan hun laars gelapt door mail-in voting in te voeren zonder wettelijke toestemming.

De Democratische beleidsmakers hebben de wet overtreden en zijn gepakt. Een rechter verklaart dat de wet niet is nageleefd door de regels van de verkiezingen te veranderen. De te laat ingeleverde mail-in stemmen zijn illegaal en in principe hebben de Republikeinse State-Legislators (staatswetgevers) groen licht om de verkiezingen aan Trump te geven.

LEES VERDER:

Article Image

Een ijverige student van The Johns Hopkins University, Genevieve Briand, heeft een veel uitvoerigere studie gemaakt van het aantal overlijdens in de VS n.a.v #Corona..

Lees eens goed verder...

Article Image

Afgelopen woensdag was de eerste publieke hoorzitting voor de State Legislatures in #Pennsylvania.

Getuigen werden onder ede verhoord. Ook was de advocaat van #Trump aanwezig: Rudy Guiliani. .

Ook interview met Powell
Lees verder:

Article Image

Al een week is Nederland in de ban van nazistische appjes binnen de jongerenbeweging JFvD van FvD. Door actieve Twitteraars blijkt nu dat een soortgelijke situatie bij de JOVD – de jongerenbeweging van de VVD – afgelopen mei aan onze neus voorbij is gegaan.

Lees verder:

Article Image
Show Comments
Hide Comments

Tja media is virus

Al een week is Nederland in de ban van nazistische appjes binnen de jongerenbeweging JFvD van FvD. Door actieve Twitteraars blijkt nu dat een soortgelijke situatie bij de JOVD – de jongerenbeweging van de VVD – afgelopen mei aan onze neus voorbij is gegaan.

JOVD appjes

Appjes in appgroep Lustrum Congres

Opmerkelijk is dat de situatie bij FvD al de gehele week talkshows en nieuwsbulletins domineert terwijl het gaat om gedrag van leden in appgroepen en niet om invloedrijke partijfiguren. Sinds deze week weten we dus dat ze bij de tv-producenten TVBV (Op1 NPO1), NOS en PilotStudio (Beau & Jinek RTL4) smullen van nazistische appjes in appgroepen binnen jongerenbewegingen van partijen. Of is dat slechts wanneer het hen uitkomt.

LEES VERDER:

Article Image

Thierry #Baudet is geroyeerd.
De partij die hij, en alleen hij, heeft opgezet, stuurt hem de laan uit.

Dat scheelt veel mensen weer €25 per jaar.
Wat een onrecht... #FvD

Article Image

Gebruiksaanwijzing #mondkapjes:
"MISBRUIK VAN DIT MASKER KAN LEIDEN TOT ZIEKTE EN ZELFS DE DOOD"

Kom op, mensen. Genoeg is genoeg! We worden misbruikt, vernederd, uitgeperst en kapot gemaakt. Wat u ziet is écht.

Lees nou eens goed:

Article Image